Skip to main content

Candidatul cu cel mai bun rezultat în examenul UNPIR 2021: ”Este mai ușor pentru un economist să parcurgă materia de drept decât pentru un avocat sau jurist să înțeleagă contabilitatea și fiscalitatea”

Publicația Juridice.ro a publicat un interviu cu dl. Mihai Gubandru, candidatul care a obținut cea mai mare notă în examenul de acces în profesie organizat de UNPIR în 2021.

Juridice: Mulțumesc, Mihai, pentru timpul acordat cititorilor JURIDICE.ro. Felicitări pentru frumosul rezultat obținut la examenul de acces în profesia de practician în insolvență, 2021, respectiv cel mai bun rezultat – 9,43!!!! Primul gând când ai aflat că ești primul care a fost?

Mihai Gubandru: Mulțumesc pentru felicitări! După ce am aflat rezultatul am avut un sentiment de bucurie, de satisfacție, văzând că efortul depus și experiența acumulată s-au materializat într-un rezultat la care sincer nu mă așteptam (să fiu primul), dar la care speram.

Juridice: Ce faci în prezent și cum de ai ales să te faci practician în insolvență?

Mihai Gubandru: În prezent sunt director financiar la o societate, care trece prin procedura de insolvență, acum fiind în ultimul an de reorganizare. Mi s-a părut un proces foarte interesant, cu multe provocări, atât pe plan economic, cât și pe plan juridic, din care am învățat și experimentat foarte multe lucruri noi, lucruri cu care rareori te întâlnești în activitatea curentă a unei firme. Tocmai aceste noi provocări m-au îndemnat să dau examenul și să obțin certificarea de practician în insolvență.

Citiți mai departe pe site-ul Juridice.ro (click).