Skip to main content

Daniela Zăpodeanu: Sperăm ca INPPI să vină la Oradea în fiecare an

Nicolae Cîrstea: 12 octombrie 2019, suntem împreună cu doamna președinte Daniela Zăpodeanu, la finalul Conferinței Regionale de Insolvență, desfășurată în acest tradițional parteneriat INPPI-INM. Doamna președinte, o organizare exemplară, foarte mulți colegi, aprox. 150 de participanți, dacă nu mă înșel.

Daniela Zăpodeanu: Da, 150 de participanți, și aș face o completare: e Ziua Orașului Oradea. S-a potrivit foarte frumos; cu toate acestea, colegii noștri au ținut să fie la acest curs de pregătire, deja reacțiile există, a fost foarte interesant, fiecare a plecat cu o experiență suplimentară, cu o speță rezolvată, cu un caz care se va rezolva. Prezentările au fost de mare actualitate, adică exact pe ceea ce avem noi acum în lucru. Și sperăm și la alte cursuri cu INPPI și sperăm ca INPPI să vină la Oradea în fiecare an.

Nicolae Cîrstea: Câteva cuvinte despre speakerii noștri și despre temele abordate, care am văzut în sală, au suscitat un interes deosebit?

Daniela Zăpodeanu: Așa cum am spus, de mare actualitate. Adică n-a fost ocolit ANAF-ul, cu O.U.G. nr. 88, și popririle de conturi, cu formele de executare individuală afectând tocmai scopul legii, acela concursual. În același timp, teme privind garanțiile, teme privind tabelul de creanțe – teme de mare actualitate, așa cum am spus.

Nicolae Cîrstea: Felicitări pentru organizare, felicitări colegilor dumneavoastră, care au fost alături de președintele filialei Bihor a UNPIR și sper să ne regăsim, așa cum spuneați și dumneavoastră, la alte evenimente cel puțin la fel de ofertante ca acesta în viitorul apropiat.

Daniela Zăpodeanu: Mulțumim și noi tuturor, chiar și dumneavoastră, un partener strategic, aș putea să spun, Universul Juridic. Mulțumesc.