C


Cristina Stroie:
Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru participarea la aceste eveniment, la Seminarul de Pregătire Profesională a Practicienilor în Insolvență. Ei bine, în calitate de filială-gazdă a acestui eveniment, trebuie să mulțumesc pentru prezență tuturor practicienilor în insolvență, d-lor magistrați care participă în calitate de invitați și, deopotrivă, d-lor avocați, notari și executori care participă, iată, pentru prima dată, în calitate de organizatori alături de filialele București, Constanța și INPPI.

Ei bine, trebuie să mulțumim deopotrivă și Facultății de Drept, dar în principal aș dori să vă spun că ideea aceasta de pregătire profesională comună a avut-o d-na vicepreședinte a UNPIR, d-na Sârboanca Cristina, care este și membru al Filialei Constanța. Îi mulțumim foarte mult.

Ei bine, fiind vorba despre un seminar, bineînțeles că avem ocazia să discutăm liber despre subiecte de confluență, care prezintă, desigur, un interes general și sperăm ca în urma acestui seminar să se răspundă sau măcar să încercăm să răspundem tuturor problemelor cu care noi ne confruntăm și, desigur, sperăm să fie un început în organizarea unor astfel de evenimente și pe viitor.

Vă mulțumesc foarte mult.