Doamnelor și domnilor,

E greu cu avocații, îți întorc cuvintele cum vor ei și tot cad în picioare.

Mulțumesc pentru invitație! Am venit cu drag. Noi nu am avut încă Adunarea Filialei Bacău. Am venit să fur, să iau ce e frumos la dumneavoastră, poate găsim ceva similar, avem și noi un invitat să vorbească despre Centenar, un reprezentant al Arhivei Naționale, care e și istoric de profesie. Vă doresc succes!

Un singur cuvânt, dacă tot m-a provocat Cătălin Dascăl: în completarea celor spuse de dl președinte Nic Bălan, în Consiliul Național reprezint – fără succes deocamdată, zic eu, pentru că nu sunt specializat în așa ceva – departamentul de comunicare; care s-a înființat și are un singur angajat.

Secretariatul General are un angajat în comunicare – am făcut primii pași. Singurul lucru pe care vreau să-l menționez este că așteptăm sugestii constructive, critici, tot de același gen, am lansat site-ul www.licitatii-insolventa.roLa Sovata vom prezenta primele date despre traficul pe site, despre membrii noștri care au postat. Cifrele sunt încurajatoare, feed-back-ul e pozitiv, respectiv e mult mai accesibil. Să nu uităm cu toții că suntem obligați să postăm anunțurile în ceea ce privește licitațiile publice pe site-ul UNPIR!

În continuare așteptăm impresii și cât mai mulți practicieni. Deoarece, cu cât e mai plin de anunțuri active un site, cu atât e mai căutat de potențialii cumpărători, de care avem cu toții mare nevoie.

Mulțumesc încă o dată și succes!

Florin Dragomir,

Vicepreședinte UNPIR


Doamnelor și domnilor,

Mulțumesc pentru cuvânt.

Ieri am avut Adunarea Filialei la Constanța, filială din care fac parte, și am luat puțin modelul…

Ideea a fost a domnului președinte al dumneavoastră să facem, tot așa, o adunare aniversară, cu ocazia Centenarului Marii Uniri și am avut tot un mic program, tot după ideile dumnealui. Îi mulțumesc pentru idee!

La noi a ieșit foarte frumos și vă doresc și dumneavoastră să vă iasă tot așa!

Anca Cristina Sîrbu,

Vicepreședinte UNPIR